Ne spavate sa PARTNEROM u istoj sobi?  EVO šta to GOVORI o vašoj VEZI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 13:04

Ne spavate sa PARTNEROM u istoj sobi? EVO šta to GOVORI o vašoj VEZI!

Rezultati istraživanja

Zajednički život sa partnerom obično podrazumijeva i spavanje u istom krevetu.

Međutim, rezultati jednog istraživanja u Torontu pokazali su kako će vaša veza biti zdravija i stabilnija ako kao partneri spavate u odvojenim krevetima.

Na ovaj način parovi imaju vremena za sebe, za čitanje knjige, razgovaranje s prijateljima ili samo za ležanje u tišini.

Istraživanje je pokazalo je da osobe koje se ne naspavaju dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostaju mrzovoljne i pod stresom gotovo celi sledeći dan. Ako su parovi spavali manje od sedam sati tokom zadnje dve noći, veća je verovatmoća da će se posvađati.

Naučnici su upozorali kako stres i manjak spavanja mogu uticati i na ozbiljne zdravstvene probleme poput dijabetesa, kardiovaskularne bolesti, Alchajmerove bolesti i artritisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.