Ne pravite MOJU GREŠKU IZ MLADOSTI - Džulija Roberts poslala snažnu poruku za rođendan njenih BLIZANACA i podelila RETKU FOTKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 14:58

"Ne pravite MOJU GREŠKU IZ MLADOSTI" - Džulija Roberts poslala snažnu poruku za rođendan njenih BLIZANACA i podelila RETKU FOTKU

Džulija Roberts, osim što je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih glumica Holivuda, takođe je posvećena majka troje dece, što ističe kao jedan od svojih najvećih uspeha. Kad ne radi, kaže da je domaćica sa punim radnim vremenom, a svoju decu vrlo retko eksponira u javnosti. Međutim, na njihov rođendan odlučila je da progovori o majčinstvu, sebi umlađem dobu i porodici i uputila snažnu poruku mladima

Džulija Roberts je otkrila svoje prošle greške koje je pravila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer nije bila sigurna u sebe u intervjuu za People. Kako su sada njeni blizanci došli u godine za koje ona sama zna da su najrizičnije što se tiče izgleda, ona je poručila da bi danas 19-godišnjoj sebi poručila da se ne menja zarad nikoga.

Džulija ima troje dece i gotovo ih nikada ne eksponira u medijima ni na mrežama, te se vrlo malo zna o njima. Sada, kada su njeni blizanci napunili 19 godina, odlučila je da podeli njihovu fotografiju.

Retrospektivno pregledajući svoj život i karijeru ona je u intervjuu otkrila da se danas kaje što se menjala zarad neodrživoh ideala lepote i žrtvovala svoje principe. Ona je kao posebno traično izvojila, čak više od idela, žrvovanje svojih obrva. Navela je da bi danas da može da razgovara sa 19-godišnoms sobom rekla sebi: - Stoj uspravno, ne povinuj se nikome. Sve će biti u redu i ne čupaj te obrve", rekla je 56-godišnja zvezda.

Ovo promišljanje o sebi u mladim godinama dolazi nakon što je na Instagramu objavila slatku počast svojim blizancima Fineusu i Hejzel, koji su prošlog meseca napunili 19 godina.

"Ne postoje reči koje bi mogle da opišu radost, zabavu, divlju gužvu zajedničkog života" objavila je 28. novembra, podelivši retku fotografiju na kojoj drži svoje bebe.

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Dobitnica Oskara je dobila Fineusa, Hejzel i 16-godišnjeg sina Henrija sa svojom "pravom i najvećom ljubavlju", snimateljem Denijem Moderom, za koga se udala u julu 2002. godine.

Iako svoju porodicu ne objavljuje često, ona svaki poseban trenutak deli na mrežama, pa tada jedino možemo imati mali uvid u njen privatni život.

- Kada ne radim, ja sam domaćica sa punim radnim vremenom, rekla je ona u intervjuu za CBS u oktobru 2022. - Nije sve med i mleko svaki dan, ali mi donosi mnogo radosti.

Dobitnica Zlatnog globusa rekla je da biti uspešna glumica nije bio njen "jedini san", jer je objasnila da njena druga dostignuća uključuju "život koji sam izgradila sa svojim mužem i život koji smo izgradili sa svojom decom".

- To je najbolja stvar da se na kraju dana vratim kući – trijumfalno – njima.

Glumica još uvek očarava svojom lepotom, a zapanjila je prisutne na promociji filma prošle nedelje u Londonu.

Roberts je oduševila modne kritičare u kratkom roze blejzeru i zanimljivim Gucci štiklama sa resama koje su se slagale sa njenom masivnom dijamantskom ogrlicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.