Ne pomaže ni to što je najbogatija žena na svetu: Meri-Kejt Oslen ostavio 17 godina stariji muž

Izvor: B92, 14.Maj.2020, 13:50

Ne pomaže ni to što je najbogatija žena na svetu: Meri-Kejt Oslen ostavio 17 godina stariji muž

Strani mediji prenose da se glumica Meri-Kejt Olsen razvodi od supruga Olivera Sarkozija.

Ona je pokušala još u aprilu da podnese zahtev za razvod braka od francuskog bankara, ali je sud saopštio da neće pokretati postupak zbog pandemije koronavirusa.

Sada je Olsenova ponovo zatražila sprovođenje postupka, kako njih dvoje već ne žive zajedno. No, i ovog puta naišla je na zatvorena vrata - rečeno joj je da sudovi u Njujorku ne prihvataju prijave za razvod i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su otvoreni samo za hitne slučajeve.

Potom je glumica nastavila da insistira karakterišući svoj slučaj kao hitan, a i sam Sarkozi tražio je da se realizuje njihov predbračni ugovor.

Podsetimo, "Forbes" je 2007. svrstao Meri-Kejt i njenu sestru bliznakinju u najbogatije žene u svetu zabave sa procenjenim bogatstvom od 100 miliona dolara.

Inače, Oliver Sarkozi je 17 godina stariji od ove modne kreatorke i glumice, a polubrat je bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija.

Situacija je trenutno veoma složena između sada već bivšeg para - navodno je Sarkozi slavnu plavušu primorao da se iseli iz stana u Njujorku, u kom su zajedno živeli, raskinuvši zakup istog, a da je prethodno nije upozorio.

Njegovi advokati naložili su joj da izađe do 18. maja, a ona je tražila da se taj rok produži do 30. maja. Meri-Kejt je upravo zato insistirala na hitnom postupku - jer je na taj način njena imovina zaštićena (zahtev za razvod automatski štiti partnersku imovinu).

Par je bio zajedno od 2012, a nemaju zajedničku decu, ali Sarkozi iz prethodnog braka ima dve ćerke. Poslednji put su viđeni zajedno u novembru u društvu Ešli Olsen i njenog dečka Luisa Ajznera.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bankar zavodnik koji VOLI GLUMICE: Sarkozijev brat oženio 17 godina mlađu holivudsku zvezdu, a sada je u toku PRLJAV RAZVOD

Izvor: Blic, 14.Maj.2020

Ovaj razvod među poznatim ličnostima niko nije očekivao –američka glumica i modna dizajnerka Meri Kejt Olsen i njen suprug Olivije Sarkozi, bankar i polubrat bivšeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija, razilaze nakon pet godina naizgled savršenog braka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.