Ne može ništa da ih zameni, prihvaćene su u svim prilikama FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 11:31

Ne može ništa da ih zameni, prihvaćene su u svim prilikama FOTO

Ne može ništa da ih zameni, bar ne njihovu udodnost i praktičnost! Ravne cipele su opšteprihvaćene, i to u svim prilikama. Da, čak i onim najelegantnijim.

Jednostavno, zaboravite na nametnute dres kodove i uživajte u komforu.

1. Oksford cipele

Bezvremenske cipele godinama su se nosile kao modni klasik u jednobojnoj crnoj ili bež boji. Ali zahvaljujući novim, inovativnim dizajnerima, danas ih možete naći u svim bojama i šarama.

2. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mokasine

Nijedna kolekcija cipela ne bi bila potpuna bez mokasina koje se mogu nositi uz sve, a prenose se sa generacije na generaciju. U moru različitih modela, boja i oblika - odaberite onaj koji najviše ide uz vas.

3. Kožne papuče

Lako se oblače, još lako skidaju - svi vole efortless chic vajb ovih papuča. Kombinujte ih sa dobrim jeansom i top majicama.

4. Baletanke

Nalaze se na svim listama vodećih modela cipela za 2022. godinu, a sve zahvaljujući Chanel-u koji je stil balerina (o da, i šljokice, i til) vratio na modne piste. U trendu su modeli koji su lagani i minimalistični, tako da imate osećaj da nemate ništa na nogama.

5. Bele patike

Bele patike idealna su zamena za bilo koje elegantne cipele - prigodne su za sve - od rođendana i proslava, pa do šetnji gradom, i zbog toga su uvek vredna investicija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.