Ne mogu da gledam, ni da stojim! Zlata Petrović osetila SIMPTOME, testirala se, rezultati negativni, a OVO USLEDILO odmah posle!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 20:13

"Ne mogu da gledam, ni da stojim!" Zlata Petrović osetila SIMPTOME, testirala se, rezultati negativni, a OVO USLEDILO odmah posle!

Evo šta moraju da znaju svi koji sumnjaju da su pozitivni!

Zlata je iste večeri zajedno sa koleginicom i prijateljicom Gocom Božinovskom, imala zakazano gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića.

A post shared by Zlata Petrović 👑 (@zlatapetrovic_fan)

- Ja ne mogu ni da gledim, ni da stojim, a čeka me emisija. Nikako nisam mogla da gostujem, a brinulo me najviše to što sam bila kod Goce na slavi, bilo je tu i dece, zato sam se i testirala, da budem sigurna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uradila sam nalaz krvi i bris i rezultat je negativan - ispričala nam je Zlata, nakon čega je odahnula.

- Povećala sam unos vitamina, luka, čajeva i prirodnih lekova. Ova dopuna što je uzimamo u vidu vitamina je ok, ali ipak sve je to industrijski proizvedeno, a ja sam više za prirodne lekove - kaže Zlata i dodaje da je bitno da sada ne paničimo.

A post shared by Zlata Petrović 👑 (@zlatapetrovic_fan)

- Ovo je vreme kada su virusi inače prisutni, ali je bitno da se ne paniči, ako osetite neke simptome ne mora da znači da ste pozitivni, testirajte se radi drugih i svog mira, ali morate ostati pribrani. Ja moram da priznam da sam bila veoma uzdrmana kada sam videla da neki mladi ljudi umiru, ali sam ipak uspela da se saberem i uzmem stvar u svoje ruke. Sigurna sam da bih se zarazila da nisam od početka radila na imunitetu, što preporučujem i drugima. Jedite luk, beli, crni, sada niko ne ide nigde, kod kuće to možete, ako vam je neprijatno zbog mirisa, dobra, kvalitetna ishrana, voda i čajevi, to je najmanje što možete za sebe sada da uradite, a zapravo je prava stvar - savetuje Zlata i dodaje.

- Ukoliko imate izražene simptome, to ne mora ništa da znači. Ja sam bila loše, pa sam negatinva, a moj kolega Acko Nezirović se testirao preventivno, da bi bio siguran da je negativan, nikakav simptom nije imao, a zapravo je bio pozitivan, rezultati su to pokazali, tako da ne mora da znači da ako vam je loše da ste pozitivni i obrnuto - zaključila je Zlata.

- Sada sam dobro, pijem vitamine, hidriram se, kvalitetno se hranim i mogu da kažem da sam veoma bolje. Radila sam dosta u prethodnom periodu, nisam se čuvala, bila sam na promaji, stres, briga zbog svega ovoga, sve to je i uticalo na moje stanje - otkrila je Zlata za Srbiju danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.