Nataša Ninković objavila ZAVODLJIVI SELFI bez trunke šminke i Instagram GORI - ona je prava PRIRODNA LEPOTICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 22:30

Nataša Ninković objavila ZAVODLJIVI SELFI bez trunke šminke i Instagram "GORI" - ona je prava PRIRODNA LEPOTICA

Nataša Ninković ove godine slavi 52. rođendan, ali za ovu damu - vreme kao da je stalo. Upravo to dokazuje i njen selfi sa potpuno raščupanom kosom od vetra i bez trunke šminke.
Poznata glumica stari baš kao i vino - s godinama je sve lepša, i to ne samo na malim i velikim ekranima ili u televizijskim emisijama kada je gledamo uglavnom besprekorno doteranu.
Ona je nedavno sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju gde je pozirala s podignutom bradom i zavodljivim pogledom. Pored toga Nataši je u potpunosti bila raščupana kosa i nije imala ni trunku šminke, bila je u potpuno opuštenom izdanju!
Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)
A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.