Natalija je bila PRODAVAČICA NA PIJACI, a onda se UDALA za MILIJARDERA - Sav novac davala OBOLELOJ sestri, a onda se sve MENJA iz korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 21:09

Natalija je bila PRODAVAČICA NA PIJACI, a onda se UDALA za MILIJARDERA - Sav novac davala OBOLELOJ sestri, a onda se sve MENJA iz korena

Danas je jedna od najuspešnijih manekenki koja uživa u lagodnom životu, a malo ko zna da je Natalija odrasla u siromašnoj porodici.

Natalija Vodijanova je rođena 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici.

Vodjanova je rasla sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize. Otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala.

Kako ih je otac napustio, Natalija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila primorana da sa svojim sestrama i majkom zarađuje novac za život. Da bi mogle da omoguće lečenje za jednu od bolesnih sestara, manekenka je sa sestrom i majkom na pijaci prodavala voće i povrće.

Natalijin život dobija drugi smisao u trenutku kada se na pijaci, dok je prodavala, pojavio agent iz jedne modne agencije. Agent je primetio Nataliju, koja je u tom trenutku imala 17 godina.

Natalija je prvo postala zaštitno lice brenda Gucci. Nakon toga, postala je ekskluzivno lice Calvin Klein-a, a koju cifru su joj isplatilili za nekoliko slikanja – bolje da ne znate. Sa svojim tužnim, prodornim očima, napućenim ustima i savršenim jagodicama, dizajneri su se otimali o nju. Iako je visoka 175cm, to joj nije smetalo da bude prvo lice svake modne kuće koja nešto znači, a od reklamnih kampanja radila je Rimmel, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, L’Oréal, David Yurman, Pepe Jeans, Diane von Fürstenberg, Chanel, Guerlain, Marc Jacobs i druge.

Објава коју дели Natalia Vodianova (@natasupernova)

Milionski ugovori koje je dobijala, učinili su da postane najtraženiji najplaćeniji model. Rangirala se kao treći najuspešniji model na svetu. Njena zaradila bila je i do 20 miliona dolara.

Njen ljubavni život, takođe je počeo da poprima bajkovite obrise.

Naime, udala se za milijardera Džastina Portmana, sa kojim je dobila troje dece. Činjenica da je on milijarder plemićkog porekla, a da je ona neko ko potiče iz siromašne porodice, potvrdila je da je ovo bio bajkovit susret.

Објава коју дели Natalia Vodianova (@natasupernova)

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je rešila da ostavi Džastina. Razveli su se pre sedam godina.

"Osećao sam se kao stara iznošena Luj Viton torba. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Ponašala se veoma loše prema meni, a kada je razvod konačno okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Kada sam je posle nekog vremena čuo, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajemo moja porodica i ja, kao i to da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija“, rekao je Džastin.

I dok je njen bivši princ na belom konju tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Ona je odmah ušla u vezu sa francuskim milijarderom Antoanom Arnaultom.

Sa njim je dobila dva sina Maksima i Romana.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.