Naša voditeljka se 3 PUTA UDAVALA, nedavno se porodila, a sad SVE zapanjila izdanjem u providnoj košulji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša voditeljka se 3 PUTA UDAVALA, nedavno se porodila, a sad SVE zapanjila izdanjem u providnoj košulji!

Izgleda bolje nego ikad...

Mnogi ne znaju da se voditeljka Marija Lazić tri puta udavala za istog muškarca, Vuka Živkovića. Prvi put je to bilo na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi.

Lazićeva, koja se krajem prošle godine porodila i na svet donela ćerku Valeriju, pojavila se na jednom događaju i i te kako ostavila utisak. Ona je pokazala zavidnu figuru, ali i kako providna bluza, može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izgleda zavodljivo, a ne vulgarno.

Podsetimo, Marija se verila u Parizu, pa napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Evo kako je Marija izgledala na pomenutom događaju:

A post shared by Marija Lazic Zivkovic (@maryzivkovic) on Feb 26, 2020 at 1:29pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.