Naša pevačica ODUŠEVILA STAJLINGOM: U najmodernijoj boji sezone objasnila šta je DAMSKI STIL (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 20:12

Naša pevačica ODUŠEVILA STAJLINGOM: U najmodernijoj boji sezone objasnila šta je DAMSKI STIL (FOTO)

Po mnogima naša najlepša pevačica

Slavna pevačica iz Bosne i Hercegovine Nikolina Kovač, koja je već godinama u skladnom braku sa pevačem Sašom Kapor, uprkos dve trudnoće i dvoje male dece, izgleda savršeno.

Gostujući u jednoj emisiji još jednom je ne samo svojim stajlingom, već i ponašanjem dokazala šta znači biti dama.

Nikolina je naime obukla odelo u najmodernijoj boji sezone, narandžastoj.

Osim što je bojom istakla da se itekako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razume u modu, odelo koje je nosila je zaista posebno. Pantalone koje se šire kako padaju, sako uz duboki dekolte je taman koliko treba otkrio Nikolininu kožu.

A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜 𝐊𝐚𝐩𝐨𝐫 (@nikolina.kovac)

Ona je uz to izabrala i dobre cipele, a ono što je svima zapalo za oko je i Nikolinina prelepa šminka koja je zaista istakla sve najlepše na njenom licu.

Za ovu priliku, popularna pevačica sredila je i svoju kosu, koja je dala poseban pečat njenom izgledu i stajlingu i zaslužila sve pohvale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.