Naša glumica čeka bebu s američkim glumcem: Pokazala je trudnički stomak FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 13:02

Naša glumica čeka bebu s američkim glumcem: Pokazala je trudnički stomak FOTO

Glumica Jelena Mur i njen suprug, američki glumac Stiven Mur (Moore), objavili su lepu vest – da čekaju bebu.

Mlada glumica, koja se prvo proslavila ulogom Blankice u "Dari iz Jasenovca", zatim u seriji "Pevačica", pa u seriji "Azbuka mog života", oglasila se na društvenim mrežama i svima saopštila da je u drugom stanju, i to tako što se fotografisala u svom domu i pokazala trudnički stomak.

Pozirala je u crnom topiću i očito je već u poodmakloj trudnoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a poručila je na Instagramu: "Ne nosim samo telo unutar tela, nego i dušu u duši".

Glumica i njen suprug, kojeg je dovela u Srbiju, pa je i on angažovan na nekim domaćim projektima, sada borave u Los Anđelesu, odakle se Jelena i oglasila, a čestitke im pristižu sa svih strana.

Upoznali su se i zavoleli tokom studentskih dana, a često je isticala da je veoma srećna i ispunjena, kao i da joj cvetaju ruže u ljubavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica iz filma "Dara iz Jasenovca" čeka bebu s američkim glumcem, pokazala trudnički stomak

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Glumica Jelena Mur i njen suprug, američki glumac Stiven Mur (Moore), objavili su lijepu vijest - da čekaju bebu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.