Naša PEVAČICA SMRŠALA 100 KILOGRAMA, prefarbala se u plavo - Nema šanse da ćete je poznati, totalno se transformisala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:57

Naša PEVAČICA SMRŠALA 100 KILOGRAMA, prefarbala se u plavo - Nema šanse da ćete je poznati, totalno se transformisala (FOTO)

Pevačica je sada najnovijim objavama na svom profilu na Instagramu oduševila sve promenom. Krstinja je postala vatrena plavuša, a zatim u crnoj haljini pozirala pored jelke i niko nije mogao da veruje da je to ona, te je usledila lavina pozitivnih komentara.

Krstinju Todorović javnost je upoznala tokom muzičkom takmičenja "Zvezde Granda". Svojim vokalnim sposobnosti oduševila je i publiku i žiri, međutim tokom celog takmičenja dobijala je kritike na račun viška kilograma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Čini se da su kritike urodile plodom, jer se Krstinja podvrgla operaciji smanjenja želuca, kao i zatezanja kože i smršala skoro 100 kilograma i sada je druga osoba.

A post shared by Krstinja Matanović (@krstinja_official)

"Plava kosa ti stoji savršeno", "Ovo je ludilo, svaka ti čast", "Bravo devojko", "Kakva žena kakva lepotica", "Neverovatno kakva tansformacija", "Krstinja izgledaš boli glava", "Ova devojka treba da služi kao primer mnogima", "Upornost se uvek isplati" - bili su samo neki od komentara. Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona u "Grand Magazinu".

A post shared by Krstinja Matanović (@krstinja_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.