Naša GLUMICA bila NA SCENI SA Konstraktom SINOĆ - Niko nije primetio da je deo Anine ekipe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 13:29

Naša GLUMICA bila NA SCENI SA Konstraktom SINOĆ - Niko nije primetio da je deo Anine ekipe (FOTO)

Glumila je u popularnoj kulinarskoj emisiji!

Sinoć je održano drugo polufinalno veče "Pesma za Evroviziju 2024". Pevačica Ana Đurić Konstrakta nastupila je sa pesmom "Novo, bolje" i ponovo osvojila simpatije publike.

Publika je dosta očekivala od Konstrakte, a dobili su zapravo skoro sve isto, ali upakovano u veoma zanimljivu formu. O svemu tome čitajte OVDE. 

Međutim, ono što možda niste primetili je da se sa Konstraktom pored ostalih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << članova njene ekipe našla i naša glumica Maja Ranđić.

Maja je našoj publici pozanta po seriji koja je pre više od deset godina emitovana na televiziji Pink, "U sosu", a partner u ovoj seriji bio joj je glumac Zoran Pajić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.