Naš glumac ODBIO LEČENJE - Situacija se nije popravila Doktori hteli da mu OTVORE LOBANJU zbog bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:14

Naš glumac ODBIO LEČENJE - "Situacija se nije popravila" Doktori hteli da mu OTVORE LOBANJU zbog bolesti

On je ispričao kroz šta je prošao.
Glumac Ljubomir Ljuba Bandović godinama je prisutan na javnoj sceni, a o svom privatnom životu nikada nije mnogo govorio.
Ipak, jednom prilikom je otkrio kako se u ranom detinjstvu susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a njegova priča podigla je tada veliku prašinu.
- Imao sam pet godina kad sam počeo ujutru da se budim sa zapušenim levim uhom. Tokom dana bi se stanje nekako normalizovalo - otkrio je ranije Ljubomir, pa nastavio.
- Spremali smo se da krenemo na more i ocu i majci sam rekao da opet imam problem sa sluhom, a oni su odgovorili da ću na moru plivati i roniti i da će sve biti u redu. Međutim, na moru se situacija nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.