Napravite MOĆAN LEK od KOPRIVE za bolju KRVNU SLIKU - 4 sastojka, samo 10 minuta: Eliskir zdravlja u tegli

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 13:27

Napravite MOĆAN LEK od KOPRIVE za bolju KRVNU SLIKU - 4 sastojka, samo 10 minuta: Eliskir zdravlja u tegli

Recept za lek od koprive koji poboljšava krvnu sliku, pomaže kdo anemije i jača imunitet - samo 4 sastojka, 10 minuta!

Mladi listovi koprive počinju polako da niču, pa ne smemo zaboraviti da je ova biljka puna gvođđa, idealna za čišćenje krvi i savršen borac protiv anemije. Nakon zime i teške hrane, kompriva može biti prirodan lek za čiščenje krvi, a u slučaju malokrvnosti može poboljšati krvnu sliku, kao i ojačati imunitet i smanjiti rizik od upala u telu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Donosimo vam recept za bolju krvnu sliku u kojem se koriste semenke koprive, ali se dodaju i sirovi bademi - orašasti plod koji je izvor gvođa. Smao 100g badema sadrži 3mg gvožđa. Svi sastojci u ovom eliksiru zdravlja kada se spoje čine moćnu bombu za imunitet. Preporučuje se da uzimate lek oko 10 do 14 dana po 3 kašike dnevno. Za pripremu će vam biti potrebno oko 10 minuta.

Sastojci:

Priprema:

U teglu prvo dodajte med, pa semenke koprive, zatim dobro promešajte da bi se sastojci sjedinili. Limun iscedite i u smesu sipajte limunov sok i promešajte. Na kraju dodajte mešavini seckane bademe i sve dobro izmešajte. Zatvorite teglu i lek čuvajte u frižideru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.