Napokon OTKRILA - zašto Nikol Kidman nikada NE SPOMINJE DECU koju ima sa Tomom Kruzom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 20:05

Napokon OTKRILA - zašto Nikol Kidman nikada NE SPOMINJE DECU koju ima sa Tomom Kruzom?

Progovorila o svojoj deci.

Slavni bivši supružnici, glumci Tom Kruz i Nikol Kidman,su na "ratnoj nozi" otkako su se razveli i započeli borbu oko starateljstva nas decom. Njihova usvojena deca, 27-godišnja Isabel i dve godine mlađi Konor, priklonivši se Sajentološkoj crkvi, već su tada pokazala na čijoj "strani" žele biti. Sa druge strane, Nikol njih dvoje nikada ne spominje, a sada je otkrila i - zašto.

A post shared by nownostalgic (@nownostalgic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on May 25, 2020 at 2:53am PDT

Naime, osim dvoje dece koje ima s kontroverznim glumcem, Nikol sa sadašnjim suprugom, pevačem Kitom Urbanom ima još dve devojčice, 12-godišnju Sani i tri godine mlađu Fati, o kojima mnogo češće govori u medijima. Ne čudi stoga da su se mnogi zapitali - šta se događa sa Izabelom Konorom?

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Dec 30, 2019 at 11:28am PST

- Odnos sa najstarijom decom držim u privatnosti. Moram zaštiti taj odnos. Uverena sam, 150 posto, da bih svoj život dala deci, to je svrha mog postojanja - rekla je i time demantovala glasine da je sa najstarijom decom u lošim odnosima, pa čak i da ih se odrekla, i to zbog njihovog pripadanja kontroverznoj Sajentloškoj crkvi.

Međutim, čini se da to nije uzrok sukoba. Naime, Nikol je otkrila i kako poštuje odluku svoje dece.

- Odrasli su ljudi. U stanju su da donose samostalne odluke. Odlučili su pripadati Sajentološkoj crkvi i moj zadatak, kao majke, jeste dati im ljubav. Verujem da, bez obzira na to što vam dete radi, ono treba biti voljeno i znati da mu je ljubav dostupna i ja sam tu otvorena - zaključuje glumica.

A post shared by Nicole Dorléac, 21 (@damncherie) on Dec 5, 2013 at 4:28am PST

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.