Namazala je NOKTE PASTOM ZA ZUBE i oduševio je rezultat: Za ovim trikom je poludeo Internet! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 15:57

Namazala je NOKTE PASTOM ZA ZUBE i oduševio je rezultat: Za ovim trikom je poludeo Internet! (VIDEO)

Sa ovim trikom možete i zaštititi nokte

Lomljivi, slabi i prebojeni nokti su pre svega veoma estetski loši, a mogu ukazivati i na zdravstvene probleme.

Osim ulja za nokte i kreme za nokte sada postoji još jedno drugo, tajno čudotvorno sredstvo! Reč je o zubnoj pasti. Da, dobro ste pročitali. Pasta s ukusom peperminta očigledno je dobra i za naše nokte.

Evo kako koristiti zubnu pastu na noktima

Bezbrojni tutorijali na Jutjubu i Tiktok-u pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeći trend: mnogi korisnici mažu pastu za zube od mente po noktima na rukama i ostavljaju da to deluje nekoliko minuta. Potom isperu pastu.

Stručnjaci kažu da pasta za zube ne pridonosi rastu noktiju, ali može posvetleti nokte. Ako su nokti potamneli od tamnog ili crvenog laka, može vam pomoći pasta za zube, odnosno, pasta za zube će ih ponovo posvetliti.

Jednostavno stavite pastu za zube na nekoliko minuta na nokte da deluje, a zatim je isperite. Osim toga, pasta za zube može vam pomoći da otklonite tvrdoglave ostatke laka za nokte, zato jer sadrži vodikov peroksid, za koji je poznato da deluje kao sredstvo za izbeljivanje, kažu stručnjaci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.