Namazala OVO umesto pudera i zapalila društvene mreže: Svi volimo to da jedemo, ali do sada nikome nije palo na pamet da može da služi i za ŠMINKANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 21:26

Namazala OVO umesto pudera i zapalila društvene mreže: Svi volimo to da jedemo, ali do sada nikome nije palo na pamet da može da služi i za ŠMINKANJE

Da li biste uveli ovo u vašu rutinu ulepšavanja?

Na društvenoj mreži "Instagram" mnoge devojke mogu da naiđu na koriste savete, kako za nego lica, tako i za šminkanje.

Novi video jedne devojke, koja je tamnije puti, izazvao je brojne reakcije.

Naime, ona je odlučila na nanese krem na lice umesto pudera i to uz pomoć sunđera za lice. Ono što se primećuje jeste da je uspela da prekrije svoje nesavršenosti na licu pomoću ovog proizvoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Video je prikupio brojne reakcije na društvenoj mreži "Instagram", a mišljena korisnika istog su podeljena.

- "Čokoladna devojka", "Ubistvo za kožu", "Drži se salje od pasa", "Ukusno","Užas"- bili su samo neki komentari ispod objave.

Kako je izgledao sam proces pogledajte u videu ispod.

A post shared by @gulytv

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.