Nakon prvog skandala, Hajdi Klum odabrala sigurnu haljinu – sada su noge u prvom planu FOTO

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 19:16

Nakon prvog skandala, Hajdi Klum odabrala sigurnu haljinu – sada su noge u prvom planu FOTO

Nemačka manekenka Hajdi Klum nije propustila humanitarni događaj u okviru filmskog festivala u Kanu.

Crvenim tepihom se prošetala u raskošnoj haljini bledozelene boje, a duge noge bile su u prvom planu. Celokupno izdanje upotpunila je srebrnim nakitom, ali i štiklama.

Što se tiče ove večeri, bivšoj manekenki je društvo pravio suprug Tom Kaulitz, a par je blistao na crvenom tepihu. Takođe, ne bi trebalo izostaviti ni njihove razmene nežnosti tokom događaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno, ikonični poljubac koji je dospeo i do medija.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Hajdi se na premijeri filma "The Pot-Au-Feu" pojavila u žutoj toaleti koja je, po svemu sudeći, "ukrala" sav sjaj i glamur crvenog tepiha i to zbog malog incidenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.