Nakon dva propala braka, lepa glumica sreću pronašla u trećem: Nisam znala šta tražim

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 12:57

Nakon dva propala braka, lepa glumica sreću pronašla u trećem: "Nisam znala šta tražim"

Jedna od najlepših glumica Holivuda Skarlet Johanson nedavno je gostovala u podkastu glumice Gvinet Paltrou, gde je pričala o svojim dosadašnjim brakovima.

"Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga. Nisam mogla da shvatim. Ali, u nekom trenutku sam razumela da mi je jako važno da budem sa saosećajnom osobom. To je osnovna karakteristika koja mora da postoji kod mog partnera. I mislim da je razumevanje osnovnih stvari koje su vam potrebne kod partnera neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za dugovečnost vašeg odnosa. Kod mene identifikovanje tih stvari defintivno promenilo igru", ispričala je glumica.

Skarlet Johanson iza sebe ima dva braka - prvi je sa glumcem Rajanom Rejnoldsom sa kojim je bila od 2008. do 2011. godine, a nakon razvoda od njega opet se udala 2014. godine i to za francuskog novinara Romena Dorijaka.

Međutim, ni taj brak nije uspeo, te se nakon tri godine zajedničkog života desio razvod.

Ubrzo nakon toga upoznaje glumca Kolina Josta sa kojim ulazi u vezu 2017, a tri godine kasnije srećni par izgovara sudbonosno da.

"Konačno sam mogla da počnem da poštujem sebe dovoljno da znam šta su te osnovne stvari koje su mi neophodne i da budem u redu sa tim. To je bila moja životna lekcija" , ispričala je ona za podkast, te dodaje da njenoj sreći nema kraja, jer brak sa sadašnjim partnerom joj i te kako prija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.