Nakit sa pečatom

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakit sa pečatom

Aktuelne su narukvice od bižuterije do zlata, možete da kombinujete i šire i uže, ili da nosite jednu upečatljivih dimenzija i dizajna

Mnogim dizajnerima leto je nekako uvek najbolja inspiracija za nove modele nakita, a svaka odevna kombinacija dobija originalan pečat sa pažljivo odabranim komadima. Tako su i ove sezone narukvice, ogrlice, minđuše i prstenje, ko šta od nakita voli, ukras na vama.

Aktuelne su narukvice od bižuterije do zlata, možete da kombinujete >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i šire i uže, ili da nosite jednu upečatljivih dimenzija i dizajna. Veoma su zanimljivi modeli izrađeni u obliku guštera ili zmije, “upletena” grivna, ili upečatljiva narukvica od koloritnog stakla. Efektne su ogrlice u jakim bojama, dizajnirane u trapezu. Minđuše od srebra, zlata, metala i kamenja, kao i prstenje u mega dimenzijama, sa kristalima, štrasom i velikim poludragim kamenjem, daju glamurozniji izgled.

Izvor: Novosti

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.