Najveći prolećni trendovi za 2024. godinu, pripremite se na povratak jednog omraženog

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 15:39

Najveći prolećni trendovi za 2024. godinu, pripremite se na povratak jednog omraženog

Ove godine nam se vraćaju romantične mašne, šljokice i tokom dana i večeri, ali i klasična odela...

Ovo su tri modna trenda za proleće 2024. godinu:

Mašne

Kada je moda u pitanju ovo proleće će biti prekriveno mašnama. Nova modna opsesija nudi bekstvo od zahteva odraslog života: Mogu da vam ukrase kosu, minđuše, hulahopke, pa čak i nokte. Sjaj i šljokice (trend koji ne vole mnogi)

Još jedan motiv koji se ponavlja na pistama 2024. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je visoki sjaj, a posebno šljokice. Nekada smo ih ostavljali večeri, ali moda za ovu godinu kaže da im pronađete malo mesta i tokom dana. Odela

Očekujemo da ćemo tokom godine videti mnogo jake odeće, sa fokusom na monohromatski izgled u nijansama sive, crne i bele. Uronite u velike blejzere, široke pantalone i uživajte u njihovoj udobnosti, ali u isto vreme eleganciji koja je bezvremenska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.