Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u seksu

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 20:18

Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u seksu

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman polni organ i očekuje od nje da to potvrdi.

Seksualni odnos nije prizor iz pornografskih filmova i nema mnogo veze s njim. Ne čudi zato što neki muškarci oponašaju fraze i pokrete iz takvih scena, što može da izazove veliku neugodu kod žena.

1. Ubrzani rad bokova poput bušilice

Ako se muškarac naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u spavaćoj sobi, tvrdi Claire Cavanah i koautorka knjige 'Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex. Možda se žuri se jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje polaganiji ritam koji će ženi doneti više užitka, dodaje seksologinja.

2. Hvalisanje veličinom svog alata

Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom penisa. Ako ste i dalje zainteresirani za njega najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savetuje seksologinja.

3. Insistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu da dosegnu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se isti naglas zapita zašto to još uvek nije postigla.

Mnogim ženama potrebna je stimulacija klitorisa da bi dostignule orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorka.

4. Izbegavanje klitorisa

"Neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava jer očigledno nije zainteresiran u žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi", upozorava Claire Cavanah.

5. Posezanje za telefonom nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji neposredno nakon postizanja vrhunca se okrenu i spavaju u krevetu, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za telefonom kako bi proverili što ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da telefone izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu da povrede ženska osćanja. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje dr. Cavanah.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.