Najpoznatiji par HOLIVUDA imao ZAVIDAN brak, sve dok nisu uradili DNK TEST - Saopštene su im ŠOKANTNE informacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 17:11

Najpoznatiji par HOLIVUDA imao ZAVIDAN brak, sve dok nisu uradili DNK TEST - Saopštene su im ŠOKANTNE informacije

Oni su ipak pokazali da ljubav nema granice i da ruši sve prepreke.

Glumica Kevin Bejkon (65) i Kiri Sedžvik (58) upoznali su se u trenutku kada je čuveni glumac i reditelj prolazio kroz jedan od najtežih trenutaka u životu.

 Stali su na ludi kamen davne 1987, pre tačno 36 godina, posle samo nekoliko meseci veze, a danas se prisećaju da su iskre između njih zavarničile iste sekunde kada su se upoznali prilikom snimanja filma "Lemon Sky". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, upravo je romansa sa ovom lepoticom bio taj presudan faktor koji je sve promenio na bolje. "Ona je bila ljubav mog života, odmah sam to znao. Ali, kada je ušla u moj život karijera mi je bila na dnu. No, ipak se dogodila ljubav i počela su da se rađaju naša deca, a ponude za filmove konačno su krenule da se nižu", istakao je Kevin jednom prilikom.

On je ovu šarmantnu damu zaprosio na Božić, tako što je stavio prsten u čarapu za poklone, a više puta je ispričao da je bio potpuno zatečen kada je pristala. Imaju dvoje dece - 34-godišnjeg sina Trevisa i tri godine mlađu ćerku Sozi.

"Kad Kevin uđe u prostoriju meni i dalje igraju leptirići u stomaku"

Ovaj par objasnio je da čak ni posle više od 30 godina strast, požuda i međusobno divljenje nisu nestali.

"Kad Kevin uđe u prostoriju meni i dalje igraju leptirići u stomaku. Pronalazimo vremena za sebe i volimo da budemo sami. Mislim da je na kraju dana to i najbolje za našu decu, jer se osećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno i žele da budu zajedno. To je od ključnog značaja za porodicu", objasnila je lepa 58-godišnjakinja jednom prilikom.

DNK test otkrio da su daleko rođaci

Zanimljivo je da su Kevin i Kira rođaci u devetom kolenu, što su saznali igrom slučaja u jednoj emisiji kada su stručnjaci pregledali njihove DNK analize. S obzirom da je reč o veoma, veoma dalekom srodstvu ovo ni na jedan način nije poremetilo njihov odnos.

Naime, par je 2011. pristao da učestvuje u emisiji "Finding Your Roots", a oboje su bili iznenađeni rezultatima. Kira je priznala da im je otkriće bilo "uznemirujuće", ali da im je to u redu sve dok su daleki rođaci. Bejkonu je to teže palo: "Osećao sam se kao da je to šala na naš račun". Inače, uz pomoć ovog DNK testa glumac je otkrio i da je u dalekom, dalekom srodstvu sa Bred Pitom i Barakom Obamom, kao i da je kralj Edvard I, poznat i kao "Čekić Škota", bio njegov 22. pradeda.

Bilo kako bilo, Kira i Kevin su i dan danas u srećnom odnosu: zajedno traju već 37 godina i svi su izgledi da će deliti život do kraja. "Ima visoke moralne standarde, ne laže, ne vara. Ne znam kako mu uspeva, ali uvek me uveri da sam najlepša žena na svetu, jedina žena na svetu", odgovorila je Kira kada su je pitali šta toliko voli kod svog supruga.

Inače, život ovog para nije prošao bez problema, oni su veliki deo svog bogatstva u jednom trenutku izgubili zbog finansijskih malverzacija ozloglašenog prevaranta Bernija Medofa. "To je samo novac, a mi ga, hvala Bogu, imamo dovoljno i dalje", rekla je tada američka glumica.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.