Najmanje seksa imaju studenti teologije, a najviše ekonomisti

Izvor: NaDlanu.com, 28.Sep.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje seksa imaju studenti teologije, a najviše ekonomisti

Seks je najbitnija aktivnost za devet posto studenata, tek trećina njih smatra da je učenje suština studiranja. Najmanje sreće u ljubavnom životu imaju teolozi i filozofi.

Studenti ekonomije tokom studiranja u proseku spavaju sa pet seksualnih partnera, a studenti teologije sa dva, potvrdila je studija britanskog portala StudentBeans.com provedena na 4656 ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ekonomiste slede studenti socijalnog rada s prosečnih 4,7 partnera, studenti turizma spavaju s 4,65 partnera, a agronomi tokom studiranja imaju 4,4 partnera. Manje sreće u ljubavnom životu imaju filozofi, pedagozi i teolozi koji u proseku imaju dva seksualna partnera, piše Daily Mail. Svaki šesti student kaže da je od početka studiranja imao dva partnera, a gotovo 39 posto njih tvrde da su spavali samo s jednim partnerom. Seks je najvažnija aktivnost za njih devet posto, dok više od polovine njih tvrdi da su prijatelji uvek na prvom mestu. Tek trećina njih smatra kako je najvažniji deo studiranja učenje, potvrdila je studija.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najsrećniji smo u 68. godini života

Izvor: Blic, 28.Sep.2012

Čak dve trećine starijih ispitanika koji su učestvovali u anketi britanskog brenda "Juicy Drop Pop" izjavilo je da se najsrećnije osećalo u 68. godini života. Istu količinu sreće, napominju stučnjaci, osećaju i devetogodišnjaci, dok su ljudi tokom radnog veka najtužniji...Najsrećniji trenuci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.