Najluđi načini za raskid: Ako vas dečko ovako ostavi, dobro se zamislite

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 20:13

Najluđi načini za raskid: Ako vas dečko ovako ostavi, dobro se zamislite

Raskid uvek teško pada, bilo da ste s osobom kraće ili duže u vezi, i da li vam je puno ili malo stalo do nje.

U ranijem stadijumu veze je mnogo lakše staviti tačku, ali kada ste s nekim nekoliko meseci ili godina, nije uopšte jednostavno i bezazleno.

Evo nekih kreativnih načina na koje muškarci mogu raskinuti s devojkom koju jedva čekaju da ostave i uklone je zauvek iz svog života, jer će ih ovim definitivno odgurnuti od sebe.

Devojke, ako ste imale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovakva iskustva, razmislite o tome kako se ponašate u vezi.

1. Bandži raskid

Platite vašoj devojci bandži skok. Ona će se verovatno oduševiti ovom vašom idejom. Kada se popnete na vrh skakaonice, zamolite instruktora da je vi gurnete. Samo joj recite "Ćao, raskidamo" i gurnite je. Ovo će biti raskid koji će svi pamtiti.

2. Karta u jednom pravcu

Iznenadite vašu dragu "putovanjem iz snova". Kupite joj kartu i pošaljite na put, ali joj recite da je iznenađenje i da će tek na aerodromu moći da sazna gde ide. Šarmirajte stjuarese kako bi rekle vašoj devojci da ide u Paris ili London, a kada bude sela u avion, shvatiće da zapravo ide u Etiopiju, Kazahstan ili neku drugu destinaciju o kojoj definitivno nije maštala.

3. Unajmite hor

Ništa nije lepše, a ni jasnije od horske pesme. Unajmite hor, dovedite ga pod nje prozor i bežite.

4. Oproštajna žurka

Napravite žurku, pozovite ljude i nikome ne pričajte vaš povod. Neka to bude iznenađenje koje će specijalno biti za vašu devojku. Kada bude videla o čemu se radi, biće verovatno mnogo iznervirana, pa je bolje da se brzo "izgubite“".

5. Raskid preko Skajpa

Internet je prelepo ogromno mesto na kojem je sve moguće, pa i raskid sa devojkom. Skajp vam omogućava interakciju sa devojkom, ali na bezbednoj udaljenosti, a kada budete izgovorili reči "raskidam", možete kad god poželite da prekinete komunikaciju.

6. Raskid u grupnom četu

Ako želite da joj stavite do znanja da ne želite da budete s njom, a da pritom izbegnete direktan kontak, onda je grupni čet sjajna stvar. Još ako želite da i njene drugarice saznaju da ste je vi ostavili, a ne ona vas, onda pozovite i njih u čet. Možda jeste malo grubo, ali ona sigurno posle ovog neće hteti da komunicira sa vama.

7. Lov na blago

Da li vas devojka "guši2 i govori kako ste dosadni i monotoni? E, pa, onda je obradujte jednom avanturom. Napravite pravi lov za blagom i ostavite poruke, znakove i pokazatelje koji će je dovesti do blaga. Kada na kraju bude našla blago, pronaći će poruku ili neki drugi znak koji će joj jasno reći šta vi želite.

8. Raskid preko bilborda

Šta je bolje, nego džinovska poruka koju svi mogu da vide?Zamislite da ste uhvatili devojku s drugim muškarcem. Zakupite bilbord i podelite sa svima svoje reči kako bi svi videli i znali šta je uradila. Ovo će biti jasan znak da više s njom ne želite ništa, a vaši drugari će sigurno dugo pričati o ovakvom raskidu.

9. Raskid preko poruke

Ovde ne mislimo na SMS poruke koje svi redovno koriste. Mi mislimo na staromodne poruke koje se stavljaju na frižider ili na radni sto. Ako želite da izbegnete mnoštvo neprijatnih pogleda, uzdaha i nepotrebnih suza. Ostavite poruku na stolu vaše "drage" i brzo bežite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.