Najlonke na crtu i proziran korset  izdanje koje je podiglo mnogo prašine FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 09:33

Najlonke na crtu i proziran korset " izdanje koje je podiglo mnogo prašine FOTO

Glumica Megan Foks nedavno se pojavila na zabavi organizovanoj kako bi se proslavila saradnja brendova Džimi Ču (Jimmy Choo) i Migler (Mugler).

Slavna lepotica je svakako bila u centru pažnje, prvenstveno zbog njene ultraatraktivne pojave.

Megan je za ovu priliku obukla proziran Miglerov korset i minić koji jedva pokriva pozadinu. Ipak, poseban sjaj ovoj kombinaciji dale su najlonke na crtu i salonke sa zlatnim detaljem na vezivanjem.

Izdanje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogi komentarisali kao veoma seksi i provokativno, a glumica ga je veoma samouvereno nosila.

Podsetimo, glumica je na snimanju filma Midnight in the Switchgrass upoznala repera Kolsona Bejkera, čije je umetničko ime Mašin Gan Keli i u njenom životu sve se promenilo.

Ostavila je supruga Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece, nakon decenije braka, i stalno je isticala da je konačno ispunjena i srećna.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.