Najlepši način da započnete dan: Evo koje blagodeti donosi orgazam ranom zorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši način da započnete dan: Evo koje blagodeti donosi orgazam ranom zorom

Nema ništa bolje...

Veliki broj parova zbog svakodnevnih obaveza praktikuje da ljubavne aktivnosti obavlja uveče. Međutim, jutarnji seks može doneti toliko pozitivnog kako za vaše telo, tako i za bolji odnos sa vašim partnerom.

Orgazam tokom jutarnjeg seksa povećaće nivo estrogena u krvi, zbog čega dolazi do poboljšanja cirkulacije i smanjenja nivoa testosterona, što povoljno deluje na vašu kožu i kosu.

Dokazano je kako učestali jutarnji seks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poboljšava kvalitet sperme i povećava plodnost kod žena, što povećava izglede za oplodnju.

Istraživanje na Univerzitetu u Belfastu pokazalo je kako jutarnji seks protektivno deluje na zdravlje srca i krvnih sudova, posebno kod muškaraca. Jutarnji seks je dobra fizička aktivnost, a osim toga i smanjuje nivo kortizola, hormona stresa, koji inače povećava rizik nastanka infarkta.

Za vreme jutarnjeg seksa najveća je produkcija imunoglobulina A, a to su antitela koja organizam štite od infekcija. Ljudi koji redovno praktikuju jutarnji seks imaju i do 30 posto više nivoa imunoglobulina A u krvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.