Najlepša džepna Venera prkosi standardima lepote, bez šminke je još lepša FOTO

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 08:22

Najlepša džepna Venera prkosi standardima lepote, bez šminke je još lepša FOTO

Glumica i producentkinja Eva Longorija važi za jednu od najlepših džepnih venera, a sada je pokazala prirodno izdanje - bez šminke i glamura na koje smo navikli kada se pojavljuje u javnosti.

Eva već neko vreme boravi u Marbelji na porodičnom odmoru, a svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu redovno obaveštava o dnevnim aktivnostima. Tako je nedavno podelila porodičnu fotografiju u Instagram priči - bez trunke šminke, a primetne su bile i sede dlake koje se ne trudi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sakrije.

Eva je inspiracija mnogim ženama, jer prkosi standardima modne industrije, i rado pokazuje prirdnu lepotu, ali i promene sa kojima sa suočava tokom procesa starenja.

Trebalo bi napomenuti da su je paparaci nedavno uslikali i na plaži u sasvim prirodnom izdanju, a samo je dodatno potvrdila gore navedene reči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.