Najkraća molitva za ISPUNJENJE SVIH ŽELJA: Pomolite se OVAKO pred velike PRAVOSLAVNE praznike u avgustu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 11:30

Najkraća molitva za ISPUNJENJE SVIH ŽELJA: Pomolite se OVAKO pred velike PRAVOSLAVNE praznike u avgustu

Kada vam se u životu dešavaju loše stvari, izgovorite ove reči i gledajte kako vam se život polako menja.

Postoji jedna izuzetno snažna i kratka molitva koja se smatra najefektivnijom od svih. Kada se suočite sa teškim situacijama i osećate da vaš život ne ide u pravom smeru, dovoljno je izgovoriti sledeće reči:

"Gospode Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj me grešnog".

Ova jednostavna molitva, iako veoma kratka, nosi toliku moć da se veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako može pomeriti planine ukoliko se izgovori s iskrenom verom.

Obratite se Bogu sa iskrenim srcem i On će sigurno čuti vaše molitve. Ne postoji precizno određeno vreme za molitvu za napredak i boljitak; važno je da je izgovorite kada vam najviše odgovara, posebno kada osetite potrebu za tim.

Proverite sami i svedočićete novoj energiji, snazi i miru koji će se polako, ali sigurno pojaviti u vašem životu. Problemi će početi da se rešavaju na najbolji mogući način. Kao što je disanje važno, tako je važna i molitva.

Molimo se svuda i na svakom mestu gde god za to osetimo potrebu.

Možemo se moliti u osami, na pustom mestu, svojoj sobi, kancelariji ili u hramu. Gde god da se molimo, važno je da molitvu činimo radi Boga, a ne radi ljudi. Da bi što više napredovali i našli mir u srcu i duši, važno je moliti se za opraštaj svojih grehova.

Na početku i na kraju svake molitve, pri pominjanju Presvete Trojice, mi se krstimo. Bogu se treba moliti uvek, a crkva svojim vernicima preporučuje da se redovno mole ujutru i uveče. Ujutru da bi molitvom započeli dan, a uveče da sagledavši dan koji je prošao, zamole Boga za mirnu i spokojnu noć.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.