Najbolji i najbrži način da od karmina sa sjajem napravite MAT

Izvor: Prva.rs, 29.Jun.2018, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji i najbrži način da od karmina sa sjajem napravite MAT

Ovaj odličan trik naučili smo od poznate reperike Kardi Bi. Tačnije, od njene šminkerke umetničkog imena "La' Pearl". Kardi je poznata po svojim ekstravagantnim izletima kada su u pitanju moda i šminka, a kada je reč o ruževima, reperka je ipak naklonjenija mat teksturama.
Jednom prilikom "La' Pearl" je šminkajući Kardi shvatila da među svojom šminkom u tom trenutku nije imala ni jedan mat ruž. Kako je Kardi odlučila i za tu priliku igrati na sigurno sa svojim omiljenim mat finišem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << "La' Pearl" je odlučila da se posluži malim trikom.
Na kremasti ruž sa sjajnim finišem nanela je transparentni puder u prahu četkicom za senku i zatim ga dodatno utapkala prstom. Tako je postigla željeni mat efekt i osigurala dugotrajnost karmina. Prednost ovog trika jeste ta što karmin zbog svoje kremaste teksture neće isušiti vaše usne kao mat karmin.
Izvor: Index.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.