Najbolji gradovi za porodice u 2020. godini: Evo i gde je deci najzabavnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji gradovi za porodice u 2020. godini: Evo i gde je deci najzabavnije

Oduševićete se!

Nakon analiziranja 150 svetskih gradova, uzimajući u obzir 16 faktora, uključujući tu i porodiljsko odsustvo, dostupnost obrazovanja, zdravstvenu zaštitu i uopšte, priuštivost.

Takođe, i roditelji iz tih 150 gradova su ispitani, kako bi i oni dali svoj sud o tome koliko je njihov grad dobar za život porodica.

Na prvom mestu, kao najbolji grad za porodice u 2020. godini, našao se Helsinki. Prestonicu Finske sledi kanadski grad Kvebek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na trećem mestu je Oslo, a na listi su dalje: Minhen, Kopenhagen, Stokholm, Rejkjavik, Kalgari, Montreal i Geteborg.

Dok je, kada je o obrazovanju reč, Singapur najbolji, Las Vegas ima na raspolaganju najbolje aktivnosti za decu, te im je tu i najzabavnije, a slede ga Njujork i San Francisko, na četvrtoj poziciji je London, pa redom Istanbul, Prag, Moskva, San Dijego, Atina i Čikago.

Kada je reč o ekonomskoj strani porodičnog života, Minhen je najskuplji, dok je Istanbul najjeftiniji, Oslo ima najbolju zdravstvenu zaštitu za decu, a Buenos Ajres najgoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.