Naga radi jogu i sve objavljuje: Cilj mi je da osnažim žene

Izvor: B92, 01.Jun.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naga radi jogu i sve objavljuje: "Cilj mi je da osnažim žene"

Australijanka Džesika Brajen svakodnevno drži časove joge, koje izvodi bez garderobe na sebi, želeći da pomogne ženama da zavole svoje telo.

Dvadesetdevetogodišnja Džesika Brajen napravila je svoj profil na Instagramu, pod nazivom "Nude Blogger", na kome objavljuje fotografije sa časova joge.

Ona ovu diciplinu praktikuje u velikim grupama, a osim samog izvođenja joga položaja, ona koristi i druge metode - paljenje svetih biljaka (poput žalfije), “joni” >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jaja, kao i kristalni dildo.

Džesika objašnjava da želi putem svojih časova da pomogne ženama da izgrade svoje samopouzdanje, te upravo na njene radionice se mogu prijaviti samo pripadnice lepšeg pola.

Australijanka objašnjava da su njene seanse veoma mirne, a razne afirmativne poruke imaju cilj da probude svesnost kod žena i oslobode ih svih stega.

"Kroz alhemijsku integraciju joge, meditaciju, mantre i afirmaciju žene oslobađam ranjivosti, pomažem im da pozitivno razmišljaju, da se oslobode ega i osete jedinstvo i sklad."

Postoje i radionice, hvali se Džesika, koje su specijalno osmišljene kako bi pomogle učesnicima da se oslobode trenutnih dogmi i verovanja koja stvaraju energije niske vibracije, pa se osećate nervozno, razdražljivo, neispunjeno.

"Časovi su sigurni za žene, a intimna atmosfera stvara ambijent koji pomaže ženama da se osećaju prijatno."

Radionice počinju sa uvodnim temama o jogi, a potom se prelazi na vežbe i tehnike koje im omogućuju da pozitivnije doživljavaju svoje telo. Naravno, izvođenje ansana prate afirmacije, mantre i meditacije, kao i tehnika dubokog disanja.

Džesika kaže da se mnogi učesnici osećaju nervozno pre nego što počne čas, a ubrzo osećaju olakšanje.

"Ubrzo uspeju da izađu iz svoje zone komfora i prošire svoju samosvenost. Na samom kraju radionica mnoge od dama kažu da su potpuno zaboravile da su bile nage", istakla je za "Mejl onlajn".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.