Način na koji KIJAŠ mnogo toga govori o tvom KARAKTERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 14:59

Način na koji KIJAŠ mnogo toga govori o tvom KARAKTERU

Proveri svoje osobine.

Način na koji kišete navodno može da pokaže posebne osobine koje vas krase. Postoje neka društvena pravila koja važe kod kihanja u zapadnjačkoj kulturi. Potpuno prihvatljivo "čišćenje nosa" u Šangaju, izazvalo bi preke poglede u Evropi.

Jedno istraživanje pokazalo je da svaka osoba sledi svoja pravila kod kijanja, što otkriva puno o našem karakteru, piše Brightside. O

vih pet različitih načina pokazuju vaše posebne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobine.

Glasno kijanje - Ovakvi pojedinci uživaju u kijanju. Obično su glasni i ne smeta im kijanje u bilo kojoj situaciji. Uporni su i samouvereni, pa im je ugodno u društvu.

Tiho kijanje - Ovakav način kijanja povezan je sa sramežljivim osobama koje ne žele privući pažnju na sebe. Oni će držati nos tokom kijanja ili će proizvesti jedva čujni zvuk. Obično su pristojni i svesni šta je društveno prihvatljivo, a šta ne. Uz to, osetljiviji su na komentare i kritike drugih.

Ponavljajuće - Ovakav tip kijanja povezuje se s osobama koje žele biti u centru pažnje. Mnogi od njih kijanju između dva i pet puta, ali većina ih je pritom jako glasna. Iako im ne mogu pomoći, serijsko kijanje kod drugih izaziva nelagodu jer ih automatski povezuju s narušenim zdravljem i bolestima.

Paranoično - Ove osobe nakon kijanja panično čiste kapljice koje su ostavili na površinama raznim dezinfekcionim sredstvima. Jako paze na svoju okolinu i brine ih šta drugi misle o njihovom izgledu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.