Na vrhuncu slave se BORILA SA ZAVISNOŠĆU - Popularnu Esmeraldu smo gledali za vreme bombardovanja, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 19:18

Na vrhuncu slave se BORILA SA ZAVISNOŠĆU - Popularnu Esmeraldu smo gledali za vreme bombardovanja, a evo kako danas izgleda (FOTO)

NIko nije znao da je na vrhucu slave, upravo za vreme snimanja popularne serije imala problem sa narkoticima!

Esmeralda je bila jedna od najpopularnijih meksičkih telenovela koja govori o tužnoj sudbini devojke koja je slepa, ali na kraju pronalazi sreću i ljubav.

Za stanovnike Srbije posebno je bila "zanimljiva" epozoda "Esmeralde" koja je emitovana 24. marta 1999. godine, kada je program prekinut zbog NATO agresije nad našom zemljom. Nekim generacijama je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asocijacija na bombardovanje 1999. godine bila upravo serija "Esmeralda".

Ova telenovela je u to vreme bila izuzetno popularna na teritoriji Meksika i latinskih zemalja, ali neobjašnjivo i u Srbiji.  Glumica Letisija Kalderon koja je tumačila sada već čuvenu Esmeraldu danas ima 54 godina i izglda dosta drugačije.

Letisija je od malih nogu iskazivala ljubav prema glumi, pa je sa 13 godina prvi put otišla na kasting, ali nije dobila ulogu. Ipak bila je uporna, i već sledeće godine je ostvarila svoj televizijski debi.

Posle probijanja leda, njena karijera se kretala uzlaznom putanjom, ali je tek 1997. godine stekla internaconalnu slavu. Tada je dobila glavnu ulogu u seriji "Esmeralda" i oduševilla sve latinoamerikance. Popularna "Esmeralda" živi u Meksiku gde je i dalje glumački aktivna i snima telenovele.

Jednom prilikom je otkrila i da se za vreme snimanja ove serije borila sa zavisnošću.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost je mogla da me košta života - rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju.

Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Huanom Koladom ima blizance Lućijana i Karlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lućijanu koji se rodio sa Daunovim sindromom.

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.