Na kraju budeš najviše povređen... Marina Visković RAZOČARANA Želim da verujem da ima nade za nas...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 08:55

"Na kraju budeš najviše povređen..." Marina Visković RAZOČARANA "Želim da verujem da ima nade za nas..."

Čudna vremena su došla...

Izgleda je došlo tako neko vreme kada je teško naći osobu kojoj možeš bezrezervno da veruješ, a da na kraju ne ostaneš povređen. Ljudska dobrota kao da je postala najskuplji raritet, a emocije nešto što bi trebalo veoma pažljivo čuvati i davati sa dodatnim oprezom.

Pevačica Marina Visković nedavno je na svom Instagramu objavila kako prolaze oni sa "dobrim srcem":

- Kad imaš dobro srce, daješ previše, voliš previše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veruješ previše i na kraju budeš najviše povređen - stoji u objavi koju je Marina podelila, a na koju je ostavila i sledeći komentar:

- Nisam više sigurna da li dobro srce nečemu služi ili samo privlači "tumore". Na žalost, ljudi ubijaju esenciju dobrote u drugim ljudima i bude brutalnost. Laku noć za sve vas sa dobrim srcima. Želim da verujem da na kraju ipak ima nade za nas (patetik sam, ali došlo mi) - napisala je Marina.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.