Na STUBU srama, ali se NE PREDAJE -  U žiži JAVNOSTI posle SKANDALA, na KRALJIČINOJ suknji dominira ETNO motiv

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 10:23

Na STUBU srama, ali se NE PREDAJE - U žiži JAVNOSTI posle SKANDALA, na KRALJIČINOJ suknji dominira ETNO motiv

Španska kraljevska porodica je pretrpela uzbrkanu nedelju, jer se zet kraljice Leticije oglasio i tvrdi da je navodno bio sa njom , pre nego što je oženio njenu sestru, Takođe, govori da se ta afera nastavila i kada se kraljica udala za kralja Filipe-a. Ipak, kraljevski par se dobro drži u teškim vremenima i ne beže od pažnje medija.

Objavljena je slika na kojoj su kraljica Leticija od Španije, njen suprug kralj Felipe VI i njihove ćerke Leonor koja je prva u nasledstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za krunu i Sofija. Fotografija je deo božićne čestitke španske kraljevske porodice, a nastala je sredinom oktobra kada je starija naslednica čuvenog para položila zakletvu španskom ustavu.

Leticija je tada nosila sofisticanu haljinu, sa divnim eelegantnim detaljima, dok je danas u Madridu, na događaju Fondacije Princesa de Girona, gde je bio i njen suprug, zadivila stajlingom u znaku etno detalja na starinskoj suknji.

Fantastičnu suknju koja podeća na nošnje, spojila je sa modernim kaišom i čizmama na štiklu, dok je bluza u retro maniru. Svetlo - crvena nijansa košulje joj ide odlično uz ten i ostatak autfita, i definitivno je ova nijansa njena.

Najmodernije često ume da izgledaju upravo ovakvi odevni komadi poput prelepe suknje. Istovremeno, dok ih nosite, izgledate i veoma originalno jer je dizajn u znaku ovakvih detalja odavno stekao takvu reputaciju.

Kao i obično, kraljica je imala svedenu i jednostavnu šminku, prirodnih nijansi, koja joj se odlično uklapala sa bojom kose i autfitom. Oči je naglasila svetlom lešnik bojom, i primećujemo da joj je to jedna od omiljenih mejk-ap kombinacija.

Kralj Filipe se odlučio za tamno - plavo odelo, sa svetlo - plavom košuljom i bordo kravatom. Veoma sofisticiran i profesionalan izgled, držao se svog uobičajenog stila.

Pored španskog dvora božićne portrete objavili su i britanska kraljevska porodica i dvor Monaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.