NOVA ŽRTVA STIVENA TAJLERA? Posle BIVŠE, još jedna žena je iznela STRAŠNE OPTUŽBE za POLNO UZNEMIRAVANJE - I dalje pijem LEKOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 19:07

NOVA ŽRTVA STIVENA TAJLERA? Posle BIVŠE, još jedna žena je iznela STRAŠNE OPTUŽBE za POLNO UZNEMIRAVANJE - "I dalje pijem LEKOVE"

Nemili dogažaj navodno se dogodio sredinom 1970-ih, kada je pevač bio na vrhuncu slave

Frontmen grupe "AEROSMITH" Stiven Tajler optužen je po drugi put za seksualni napad na maloletnicu koji se dogodio 1970-ih.

Prema navodima žene pevač (75) je navodno napao 17-godišnju manekenku ljubeći je i grbući je protiv njene volje kada je imao 27 godina.

Džejn Belino tvrdi da je pretrpela "trajnu emocionalnu traumuu" nakon navodnog napada koji se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isto veče kada je upoznala Stivena Tajlera preko zajedničkog prijatelja u hotelu u Njujorku.

Optužbe su stigle skoro godinu dana nakon što ga je druga žena, njegova bivša devojka, optužila da ju je takođe sredinom 1970-ih nasilno obljubio.

Džejn Belino tvrdi da ju je naterao da uđe u telefonsku govornicu dok su hodali ulicom na Menhetnu i da joj je tada "zabio jezik u grlo".

Žena u tužbi tvrdi da ju je Tajler "držao u zatočeništvu" dok su ljudi prolazili, a ceo incident se dogodio nakon njenog nevinog pitanja o jednoj od njegovih pesama, što ga je, kako tvrdi, iznerviralo.

U tužbi se tvrdi: "Dok ju je držao u zatočeništvu, Tajler je zabio jezik u njena usta i stavio ruke na njeno telo, njene grudi, zadnjicu i genitalije, pomerajući i skidajući odeću i prikovavši je za zid telefonske govornice".

"Dok je Tajler maltretirao i pipkao tužiteljicu, grbao ju je simulirajući intimne odnose"

"Drugi su stajali ispred telefonske govornice i smejali se i dok su prolaznici gledali i svedočili, niko u pratnji nije intervenisao".

Dalje se objašnjava da je Belino na kraju uspela da se oslobodi iz telefonske govornice, ali je ostala sa grupom, jer se oslanjala na prijatelja za prevoz.

U tužbi se dalje navodi: "Tajlerov penis je bio u erekciji i bilo joj je očigledno dok ga je trljao o nju da ne nosi donji veš i da nosi tanke pantalone".

"Tužiteljica je uzvratila i borila se, ali ju je Tajler nadjačao".

Kada su se članovi muzičke grupe vratili u hotel, Tajler je navodno poljubio Džejn i ponovo protiv njene volje.

Navodno joj je rekao da će je pozvati u svoju sobu kada bude spreman, što je prema njenim rečima učinio preko saradnika.

Džejn, koja je u tom trenutku jecala i tresla se, rekla je da je odmahnula glavom na i pobegla iz hotela kada je stigao poziv.

Ona tvrdi da "nije mogla da priča i bila je paralizovana" jer ju je vratar "bacio" u taksi ispred hotela.

Tvrdi se da je po povratku kući ispričala sestri sve optužbe.

Belino tvrdi da je to bilo njeno prvo sek*ualno iskustvo i da je tada imala oko 50 kilograma.

Ona je takođe navodno hospitalizovana nakon incidenta i zbog toga je uzimala lekove, a i sada su joj potrebni - skoro 50 godina kasnije.

U tužbi stoji da je Džejn "patila i da će patiti, veliki duševni i telesni bol, teške i trajne emocionalne nevolje, fizičke manifestacije emocionalnog stresa, stida, poniženja, fizičkih, ličnih i psihičkih povreda".

Džulija Holkomb, koja je tvrdila da je Tajlerova bivša devojka, optužila ga je za sek*ualni napad koji se dogodio sredinom 1970-ih u decembru 2022.

Rekla je da je imala sek*ualni odnos sa Tajlerom koji je počeo kada je bila maloletna, prema tužbi koju je dobio "Rolling Stone".

Tajlera je Džulija optužila za sek*ualni napad, sek*ualno zlostavljanje i namerno nanošenje emocionalnog stresa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.