NOVA ROMANSA NA POMOLU? Šakira uživa u društvu poznatog holivudskog zavodnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 10:06

NOVA ROMANSA NA POMOLU? Šakira uživa u društvu poznatog holivudskog zavodnika

Latino lepotica uživala je u društvu Toma Kruza.

Šakira se prošle godine rastala od poznatog fudbalera Pikea, s kojim je provela 12 godina ul jubavi. Ona je naime primila Bilbordovu nagradu za "ženu godine", kao prva Latino dobitnica te nagrade u istoriji, a nekoliko dana nakon toga snimljena je u društvu glumca Toma Kruza, što je navelo njihove obožavatelje da pomisle da postoji nešto više između njih?

Njihovi fanovi već pričaju o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su dobar par, a svi se mole za njen brzi "oporavak" nakon duge veze s Pikeom, s kojim se rastala nakon što se saznalo za njegovu aferu s 23-godišnjom Klarom Čiom Marti. I zvezda filma "Top Gun" iza sebe ima propalu vezu, s glumicom Hejli Atvel.

Šakira se nakon razlaza s Pikeom i prepucavanja koje se odvijalo u medijima nekoliko dana, preselila iz Barselone u Majami, sa njihovim sinovima Milanom i Sašom. Nakon primanja nagrade za "ženu godine", Šakira se još jednom osvrnula na propalu vezu s fudbalerom i sve ono što je naučila nakon toga.

- Nije važno da je li neko veran ili nije, ono što je najvažnije je ostati veran sam sebi. Dođe vreme u životu svake žene kada više ne zavisi o tuđoj ljubavi i prihvatanju. Potraga za onim drugim zamenjena je potragom za samom sobom, željom da bude autentična - rekla je Šakira i napomenula da ju je muzika sačuvala onda kada joj je bilo najteže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.