NISU SVE ČETKICE ISTE: Devojke, evo kako da odaberete najbolju i poboljšate svoj make-up

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:43

NISU SVE ČETKICE ISTE: Devojke, evo kako da odaberete najbolju i poboljšate svoj make-up

Sve mi koje (se) šminkamo četkicama znamo koliko neka četka može postati omiljena, čak i neophodna.

Ali kako da znamo, kad je kupujemo, da li će nam biti omiljena? Da li će nam nova četkica biti produžetak ruke, prstiju? I kako odlučiti da li da kupimo sintetičku ili četku za šminkanje od prirodnih dlaka, i kojih?

Naučite sve o četkicama za šminkanje pre nego što krenete u nabavku.

U nastavku teksta dajemo detaljan vodič kroz svet četkica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za šminkanje i savete za odabir najboljih. Ovaj tekst jednako je potreban amaterima, koliko i šminkerima koji ne mogu da se odluče koje četkice za šminkanje da odaberu.

Četkice za šminkanje i struktura dlake – mekana ili oštra?

Kod četki za šminku proveravamo koliko su mekane dlake i koliko su fleksibilne.

Ne želimo četke koje imaju preoštru dlaku i koje su premalo fleksibilne – oba svojstva su nepoželjna jer bismo takvim četkama iritirale kožu. Pri nanošenju nam je, takođe, potreban neki otpor četkice, ako je dlaka previše fleksibilna, na kraju ćemo trljati kožu metalnim prstenom koji drži dlake.

Ceo tekst pročitajte na tosamja.media

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"KRIVI SU MUŠKARCI" Doktor otkrio KOLIKO TRAJE PROSEČAN INTIMNI ODNOS i minutaža je mnoge razočarala

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Doktor Hari Fisč je sproveo istraživanje kako bi utvrdio koliko traje prosečan intimni odnos, a rezultate je objavio u knjizi "The New Naked: The Ultimate Sex Education for Grown-Ups"...U istraživanju navodi da 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta. Dalje, 23 odsto njih ima intimne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.