NIŠTA ME NIJE MOGLO PRIPREMITI ZA NJEGOVU REAKCIJU! Konačno je priznala aferu suprugu, a on ju je presekao odgovorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 20:04

"NIŠTA ME NIJE MOGLO PRIPREMITI ZA NJEGOVU REAKCIJU!" Konačno je priznala aferu suprugu, a on ju je presekao odgovorom

Sada je potpuno izolovana u braku i odnosu koji joj ne odgovara.

Jedna žena priznala je da je bila začuđena reakcijom svog supruga, onda kada je bila primorana da mu otkrije svoju aferu s drugim muškarcem. Otkrila je da je imala intenzivnu emotivnu vezu sa muškarcem koji je poznavao i njenog muža, ali nije ni sanjala da će mu priznati sve dok je zajednički prijatelj nije uhvatio kako ljubi svog ljubavnika na zabavi.

Nakon što ju je prijatelj dosađivao nedeljama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučila je da prizna šta je uradila, ali ju je njegov odgovor naljutio i nije mogla da veruje da se on "upalio" pri pomisli na to.

Tvrdi da se nasmejao kada mu je sve priznala i da joj je čak rekao da nastavi da bude sa drugim muškarcima jer mu to ne smeta. Međutim, žena je sada priznala da se oseća "zarobljeno" u svom braku jer njen muž ne mari za nju.ž

"Kada je zajednički prijatelj počeo da objavljuje citate na svojoj Fejsbuk stranici o lažima i varanju, znala sam da su upućeni meni i da je igra gotova. Nisam više mogla da izdržim stres pa sam rekla svom mužu šta radim, a on se nasmejao.

- Nije bio zabrinut zbog mog velikog priznanja i čak mi je predložio da nastavim da budem sa drugim muškarcima. Tako sam zbunjena i osećam se zarobljeno. Mislim da moj ljubavnik neće napustiti porodicu, a moj muž je rekao da ga nije briga za našu aferu - rekla je ona.

Tada je otkrila da je prilično sigurna da ju je i suprug varao, ali on to nikada nije otvoreno priznao, dodajući da je ona samo želela partnera koji je zaista brine i ceni. Stručnjak za veze savetovao joj je da prekine aferu jer njen ljubavnik ne planira da napusti porodicu i da razmisli da li ima budućnost zajedno sa suprugom, ističući važnost iskrenosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.