NISI SIGURNA DA LI JE PREBOLEO BIVŠU? Ovi pokazatelji će te rešiti nedoumica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISI SIGURNA DA LI JE PREBOLEO BIVŠU? Ovi pokazatelji će te rešiti nedoumica!

Više neće biti sumnje...

Nova veza ne znači da je neko preboleo svoju bivšu ljubav, a ako vaš partner radi ove stvari, definitivno još uvek razmišlja o bivšoj.

Nije spreman da se veže

Ako vidite da u vezi s vama ima kočnicu i usporava tempo koji bi bio normalan za vašu vezu, jer je tek izašao iz stare, vrlo je verovatno da ne može da krene dalje jer još gaji osećanja prema njoj.

Pronalazi način da je spomene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nije neuobičajeno da bivša devojka tu i tamo bude u nekom razgovoru, ali ako je svako malo spominje i na dnevnoj bazi pronalazi način da je ubaci u rečenicu, prečesto misli na nju.

I dalje se druže

S vama ili bez vas, sasvim je svejedno, ali ako se i dalje aktivno druži s bivšom, sasvim je u redu da ga pitate zbog čega to radi i zašto ne može bez nje.

Komuniciraju na društvenim mrežama

Lajkovi su sasvim bezazleni, ali ako joj stalno lajkuje i komentariše slike, pitanje je koliko je to sve prijateljski.

Često je hvali

Lepo je ostati u dobrim odnosima s bivšom ljubavi, ali ako je svako malo pohvali, pitanje je zašto više nisu zajedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.