NIKO MI SE NE UDVARA Izgledaš dobro, ali MUŠKARCI NE pokazuju INTERESOVANJE, evo ZAŠTO je tako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 23:18

"NIKO MI SE NE UDVARA" Izgledaš dobro, ali MUŠKARCI NE pokazuju INTERESOVANJE, evo ZAŠTO je tako!

Postoji nekoliko razloga!

Ukoliko ste se pogledali skoro u ogledalo, sigurno ste videli lepu ženu. Možda ne izgledate savršeno za standarde modnih časopisa, ali svaka žena ima svoje atribute i kvalitete koje ume da istakne. Ipak, možda se pitate: "Zašto mi niko ne prilazi?"

Na forumima se mnoge pripadnice nežnijeg pola žale upravo na ovo.

Dosta devojaka traži odgovor na ovo pitanje, a neke su već uverene da jednostavno nisu privlačne suprotnom polu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, postoje stavke koje bi mogle da vas sabotiraju na putu ka muškim simpatijama.

"Čopor" drugarica

Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu devojci koja se celo veče ne odvaja od "čopora" svojih prijateljica.

Mobilni

Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i proveravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

Napadne minđuše

Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj, pa su otkrili kako je malo verovatno da će prići devojci koja ima minđuše veće od ušiju.

Karmin

Žene obožavaju karmine, muškarci ne. Posebno ne ljubičaste, crvene, drečavo roze itd. One prirodne nijanse verovatno ni ne primete.

Osmeh

Žene koje se nikada ne smeju, nisu im ni malo privlačne, ma koliko god bile lepe.

Alkohol

I boca vina na stolu nije problem, ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i "odvažnije", odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

Preterivanje

Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne

Previše savršeni

Izađite u malo opuštenijoj varijanti i ne obraćajte pažnju na to što su devojke oko vas upicanjene. Ne mislimo da treba da izađete u staroj ofucanoj trenerci, ali ne morate izgledati ni kao da ste se spremile za odlazak na dodelu Oskara. Malo ležernija garderoba, malo ležerniji stav (recimo, ako vas zasvrbi nos, ne oklevajte da se počešete) i trebalo bi da momci oko vas ukapiraju da niste jedna od „onih“. Valjda će onda neko imati hrabrosti da vam priđe – ili, na kraju krajeva, ako vidite nekoga ko vam se baš dopada, priđite vi njemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.