NIKO KAO TATA: Evo kako je Polumenta čestitao rođendan svom SINU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO KAO TATA: Evo kako je Polumenta čestitao rođendan svom SINU! (FOTO)

Svaka čast...

Sigurno ste čuli za izreku da niko ne može toliko da vas "unakazi" kao sopstveni roditelj. I dok je to u većini slučajeva istina, još uvek postoje oni porodični odnosi za koje kažemo da su "kao sa reklame".

Stavila dete u VEŠ MAŠINU i objavila sliku - fanovi odmah napali poznatu mamu! (FOTO)

Koliko jedan roditelj može da voli svoje dete i bude ponosan na njega, često reči ne mogu da iskažu, ali je Dado Polumenta pokušao da pokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo to.

JEDNO IM NIJE DOSTA: Nikolija i Relja OPET proširuju porodicu, a mala Rea stara je TEK 10 meseci!

On je na svoj Instagram profil okačio slike sina koji danas slavi rođendan:

Dabovićka slučajno otkrila KAKO će se zvati njen sin? U pitanju je OVO plemićko ime grčkog porekla!

- Sa svakom godinom koja prolazi, sve više u tebi vidim sebe i svakim danom sam ponosniji na tebe i na tvoje uspehe. Uvek budi svoj, prati svoje snove i svim srcem idi ka njima! Prijatelji, saigrači su tu, zajedno pobeđujte i slavite sve uspehe, baš kao i ovaj rođendan! Srećan ti rođendan još jednom, volim te puno! P. S. Pripremaj se za jednu partiju PES-a - napisao je Dado u opisu fotke koju možete videti klikom na link OVDE.

A post shared by Dado Polumenta (@dado_polumenta) on May 6, 2017 at 6:15am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.