NIKADA VIŠE U PANICI: Uz pomoć ove FORE, nećete brinuti da li ste ISKLJUČILI šporet i PEGLU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA VIŠE U PANICI: Uz pomoć ove FORE, nećete brinuti da li ste ISKLJUČILI šporet i PEGLU!

Ukoliko nastavite, imamo vest za vas.

Koliko često proveravate da li ste pre izlaska iz kuće isključili šporet ili peglu, zatvorili prozore i slično? Svi to rade i posle vam se desi da ne možete da se setite da li ste to uradili.

Normalno je da čoveku ponekad padne na pamet da nešto nije isključeno, a evo jednostavnog trika da sebe poštedite panike.

A post shared by Matt Chang (@popcorn307) on Jul 21, 2018 at 2:08am PDT

Mobilnim telefonom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što izađete iz kuće fotografišite, na primer, šporet ili peglu isključene iz struje, pa kad pomislite da to niste uradili samo pogledajte u telefon.

Ipak, povedite računa jer konstantno proveravanje ima svoju dijagnozu.

Radi se o opsesivno-kompulsivnom poremećaju (OKP) koji se može ispoljavati na razne načine, a jedan od njih je i stalna potreba za proveravanjem da li je u kući sve ugašeno i jesu li zaključana ulazna vrata.

Od ovog poremećaja pati dva do tri posto ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.