NIKAD JOJ TO NEĆU OPROSTITI! Supruga mu otkrila neverovatnu tajnu o njihovoj ćerki, pa je pobesneo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 08:20

"NIKAD JOJ TO NEĆU OPROSTITI!" Supruga mu otkrila neverovatnu tajnu o njihovoj ćerki, pa je pobesneo

Saznanje da je vaš partner skrivao veliku tajnu od vas skoro deceniju verovatno će slomiti vaše poverenje u njega i ostaviti vas slomljenog srca - što se upravo dogodilo jednom čoveku.

Kada se venčate, očekujete da će vaš supružnik moći da vam kaže istinu o stvarima u svom životu, baš kao što bi se i od vas očekivalo isto.

Jer saznanje da je vaš partner skrivao veliku tajnu od vas skoro deceniju verovatno će slomiti vaše poverenje u njega i ostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas slomljenog srca - što se upravo dogodilo jednom čoveku.

Anonimni 37-godišnjak je objasnio da on i njegova supruga imaju devetogodišnju ćerku, ali mu je ona tokom svađe otkrila neverovatnu tajnu, priznavši mu u besu da njihovo dete zapravo nije njegovo.

Komentar mu se danima motao po glavi i na kraju je odlučio da uradi test očinstva da bi jednom zauvek saznao istinu. A onda se zgrozio kada je saznao da je njegova žena u pravu i da devojčica koju je skoro deceniju odgajao nije njegovo biološko dete .

"Supruga i ja smo se posvađali i ona je rekla da moja ćerka nije moja, na šta sam bio zatečen, ali nakon što je shvatila šta je rekla, odustala je i otišla u krevet. Nikada nisam razmišljao o tome da moja ćerka nije moja ali morao sam nakon toga da znam da li jeste ili nije. Ukratko, uradio sam test očinstva i pokazalo se da nisam njen otac. Istog dana sam test pokazao svojoj ženi koja me je molila i molila da se ne razvodim ali sam joj rekao da ću, nakon svega to ipak da uradim... Rekao sam porodici i prijateljima šta se dogodilo i oni su rekli da treba da je izbacim iz svog života, uključujući i moju ćerku", napisao je on u objavi na Reditu.

Čovek je tada otišao toliko daleko da je rekao da više ne želi ništa sa detetom, priznavši da je odbio da plaća alimentaciju za nju ili da na bilo koji način bude u njenom životu. Takođe je tvrdio da ga nije briga da li njegovi postupci uzrokuju da njegova žena i njeno dete budu beskućnici jer misli da njegova žena to zaslužuje zbog prevare.

Komentatori na objavu brzo su kritikovali grube postupke ovog čoveka, jer su se složili da je neverstvo njegove žene pogrešno, ali su rekli da je osvetoljubiv i okrutan prema devetogodišnjem detetu.

"Vaša žena je uradila nešto strašno, ali vaša ćerka nije. Možda niste otac svoje ćerke, ali ste tata svoje ćerke. Ona ima samo devet godina. Ostavljanje će je zaista, zaista trajno povrediti. Razmislite o tome", "Vaša žena je uradila nešto za osudu, ali ne razumem kako možete odjednom da izgubite sve emocije za dete koje ste odgajali devet godina koje vas voli i koje se oslanja na vas. Nevino dete koje nije uradilo ništa loše." "Da li si prestao da je voliš čim si shvatio da nije tvoja biološka ćerka? Sva sećanja, sve nade i snovi, ništa od toga nije važno? Zaista je depresivno kako roditelj može tako lako da napusti dete", pisali su mu oni.

Srbija Danas/Mirror/J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.