NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! Žena pomešala POROĐAJ sa kamenom u bubregu, OTIŠLA u TOALET, usledio ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 07:47

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! Žena pomešala POROĐAJ sa kamenom u bubregu, OTIŠLA u TOALET, usledio ŠOK!

Suprug u međuvremenu zvao hitnu...

Neverovatan slučaj zabeležen je u Masačusetsu, kada je žena rodila bebu, a da pre toga nije znala da je trudna. Melisa Sargekof pomešala je trudove sa kamenom u bubrezima.

Kada je otišla do toaleta da se olakša, porodila se i rodila sina koji je izašao pravo u toaletsku šolju. Neposredno pre ovoga njen verenik je pozvao hitnu pomoć, mislivši da je u pitanju kamen u bubrezima.

A post shared by Baller Alert >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@balleralert)

Melisa je nakon ovoga izjavila da je primetila da se malo ugojila, ali da je to sve pripisala lekovima koje pije za multipla sklerozu, jer su kao neki od dejstava lekova naveden nadutost i dodatni kilogrami.

Pandemija koronavirusa odložila je planove ovog para za venčanje.

- Oduvek smo želeli porodicu, ali da sve ide po redu, da se preselimo, nađemo stan, prave poslove, ali nije sve išlo po planu - izjavila je Melisa nakon porođaja.

Mladi par je nakon ove vesti i šoka sada zaista srećan, a dečak po imenu Lijam je stigao kući.

- Neverovatno je, ne bih to menjao ni za šta - rekao je otac dečaka.

Kako je moguće ne osetiti da ste trudni?

Lekari ovo objašnjavaju time, što ne osećaju sve žene trudnoću isto, kod nekih mučnina i nagon za povraćanjem uopšte i nisu izraženi, takođe nemaju sve žene redovnu menstruaciju.

Postoji i nešto što se zove efekat kuke",  a to je i da u prvom tromesečju rezultati budu negativni, zbog izuzetno viskog nivoa hormona koji mogu na neki način uticati na tačnost testa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.