NEZAPAMĆENI NAPAD U ZAGREBU: Žena mužu zabila nož u grudi, a onda ga je davila povocem za pse!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENI NAPAD U ZAGREBU: Žena mužu zabila nož u grudi, a onda ga je davila povocem za pse!

Protiv 39-godišnje D.D koja je 8. aprila pokušala da na sve moguće načine, u stanu na zagrebačkim Šestinama, ubije svog muža (34) podignuta je optužnica.

Optužnica je tereti da se kobnog dana oko 1.45 sati žestoko posvađala sa suprugom kojeg je u svađi udarila šakom u lice ispod levog oka pa je on pobegao na sprat kuće. Ona je krenula za njim te, s ciljem da ga ubije, ušla u spavaću sobu s kuhinjskim nožem u ruci.

Rekla mu je da će ga ubiti "uperivši" nož >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u njegove grudi. Suprug ju je uhvatio za ruku u kojoj je držala nož, ali ga je ona ugrizla za levu ruku.

On je ipak uspeo da joj nož iščupa iz ruke i baci ga na krevet. Ali ona je i dalje bila uporna pa se domogla noža te ga ubola u grudi. Videvši da okršaju nema kraja, muškarac je počeo da trči prema izlazu iz kuće, ali žena nije odustajala od svoje namere pa ga je zaskočila s leđa i oko vrata mu prebacila metalni povodac za pse.

Obesila se o njega svom težinom s očitim ciljem da ga udavi, ali on je uspeo da je nekako skine s vrata.

Foto: Profimedia/Alamy

Videvši da nikako ne uspeva protiv suprugove snage, 39-godišnjakinja je razbila staklo na ulaznim vratima kuće pa je s tla uzela veći komad stakla kojim ga je gađala. Suprug D.D. nije mogao da veruje šta ga je snašlo, ali je uspeo da pobegne sakrivši se u susednom dvorištu do dolaska policije i Hitne pomoći, ali supruga ga je tražila automobilom po ulici ne bi li dovršila svoju nameru.

Muškarac je u okršaju sa ženom zadobio ubodnu ranu prednje strane grudnog koša, ogrebotinu ma vratu i kontuzijski beleg ispod oka.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.