NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Majka (32) preminula samo par sati NAKON što joj je saopšteno da joj je BEBA MRTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 15:15

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Majka (32) preminula samo par sati NAKON što joj je saopšteno da joj je BEBA MRTVA

Istraga je u toku, a uzrok smrti deteta još nije poznat!

Žena (32) preminula je samo četrnaest časova nakon što joj je saopšteno da joj je beba preminula, prenosi MailOnline.

Nesrećna majka doživela je srčani zastoj i umrla.

Nekoliko dana pre toga u njen stan u Njukaslu stigla je ekipa Hitne pomoći nakon što ih je obavestila da beba ne diše. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da povrati bebu ali je kasnije proglašen mrtvim. Majci je nakon toga pozlilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i samo par sati kasije, proglašena je mrtvom.

Iz policije su saopštili da je istraga oko svega u toku i da će biti potrebno vreme da se prikupe sve informacije.

U izveštaju policije koja je bila na licu mesta, pisalo je da je pod dnevne sobe bio izuzetno pretrpan kutijama i igračkama. Majka je bila vidno uznemirena i nije mogla nikome ništa da odgovori jer ne govori engleski.

Ono što su uspeli da razumeju je da se kod oca bebe raspitivala kako je beba i da li je živa. Lekari su nakon ovoga pokušali reanimaciju, nakon par sati beba je skinuta sa aparata. Zatim je i majka prebačena u bolnicu.

- Bilo bi pošteno da kažem da je kuća bila u neredu. Oko kreveta u spavaćoj sobi pronađene su limenke piva. Majka je vrištala: "Ubij me!", vidno uzmemirena.

Ne postoji ništa što bi se moglo uzeti kao konkretan uzorok smrti bebe, a može da bude hipotermija, problemi sa disajnim organima. Nema dovoljno dokaza koji bi sugerisali na tačan uzrok.

Majka nije imala nikakvu istoriju lečenja u mentalnim ustanovama, ali je po dolasku u bolnicu bila vidno uznemirena.

"Ubij me!", urlala je, nakon čega joj je data mala doza leka za smirenje. Nakon što je preminula par sati kasnije urađen je test koji je pokazao da u krvi nije imala tragove alkohola, droge ili bilo kojih lekova koji su mogli uzrokovati fatalan ishod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.