NEZAMENJIVE SU: Ova tri MODELA DŽINSA moraš da imaš u garderoberu, odlično izgledaju i lako se kombinuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 14:32

NEZAMENJIVE SU: Ova tri MODELA DŽINSA moraš da imaš u garderoberu, odlično izgledaju i lako se kombinuju

Ovako ćeš brzo izabrati šta da obučeš.

Da bi vaš garderober bi opremljen tako da uvek imate šta da obučete, nephodno je da imate osnovne komade koji upotunjavaju svaki stil, jedno crno odelo, sako, crne pantalone, belu košulju i naravno džins.

Kada imate farmerke koje odgovaraju vašoj građi već ste na pola puta ka savršenoj modnoj kombinaciji, kako za dan, tako i za večernji izlazak.

Predstavaljamo vam nekoliko modela koji su najzastupljeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagramu ove sezone.

Vrećaste

Ukoliko volite da se osećate komotno, ovaj model vam je idealan za leto, jer u ovom slučaju vam neće biti vruće.

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Iscepane

Ovaj model više ističe liniju noge, a pošto je pocepan idealno se slaže sa kožnom jaknom, predimenzioniranim sakoom ili uzanom belom majicom.

A post shared by Marianne Smyth (@smythsisters)

Uzane

Ukoliko vam se ovaj model koji je tesno pripijen uz telo, najviše sviđa, bilo bi dobro da izaberete crnu boju. Ovako farmerke izgledaju daleko bolje, ne deluju jeftino, što može da se dogodi sa peskiranim ili previše svetlim modelima, a noge izgledaju vitko.

A post shared by Filippa Hägg (@filippahagg)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.