NEVIĐENI BLAM POPULARNE VODITELJKE: Zbog onoga što je izgovorila u emisiji uživo poručili joj da se STIDI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENI BLAM POPULARNE VODITELJKE: Zbog onoga što je izgovorila u emisiji uživo poručili joj da se STIDI (VIDEO)

Ovo nije smela da dozvoli!

Popularna američka voditeljka Lara Spenser dobila je brojne kritike javnosti nakon što se uživo u emisiji našalila na račun britanskog princa Džordža.

Najavljivala je prilog o programu novog obrazovanja britanskog princa u emisiji "Good Morning America", pa je iskoristila priliku da se našali podrugljivo rekavši da princ igra balet.

Publika je odmah prasnula u smeh, a voditljka je dodala: "Princ Villijam kaže da Džordž >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obožava balet. Imam vest za tebe, prinče Villijame, videćemo koliko će to da traje."

Ova šala izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Koreografi, baletani i plesači rekli su da treba da se stidi svoje izjave i da treba javno da se izvini.

U vesti se zapravo radi o školskom programu princa Džordža, koji će sledeće godine da krene u školu "St Thomas", čija godišnja članarina iznosi 22.000 dolara. Tamo će, između ostalog, jednom dnevno imati čas baleta, a male polaznike pratiće i pevač na klaviru.

Lara Spenser se nakon ovoga izvinila i uputila javnu poruku putem svog Instagram naloga.

"Moje najdublje izvinjenje zbog mog nepromišljenog komentara prošlog četvrtka. Svi bi trebalo da sledimo svoje strasti" , napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.